Lidt om mig

Krattequilt.dk

Janne Juul

Mit navn er Janne Larsen Juul og jeg har haft interessen for tekstiler helt fra min barndom, hvor jeg blandt andet hæklede tøj til min Skipperdukke. Som teenager først i 1970erne prøvede jeg for første gang at sy patchwork, det var over pap og er stadig ikke færdigt. Først da jeg startede at sy patchwork på amerikansk i 1989, blev jeg for alvor grebet af det.


De traditionelle blokke fascinerer mig utrolig meget; jeg kan lide symbolikken i deres navne og bliver ofte inspireret af dem. For mig ligger der en stor rolighed i at gentage en blok. Selv i mine fortællende quilts er blokkene ofte med.

Kontakt:

e-mail: kratte@kratte.dk


Siden er opdateret 16. februar  2017

De fleste af mine quilts er syet i hånden på amerikansk; der kan jeg bedst få det udtryk, jeg ønsker. Når jeg bruger symaskine, er det mest til de teknikker, der egner sig bedst til det samt ved montering.


Min datter, Sara Westergren, er nogle gange med ind over en quilt; specielt når der skal tegnes, men hun er også god at udveksle ideer med.


Igennem årene har jeg modtaget undervisning af Else Mikkelsen, Margret Furrer, Keiko Goke, Lisbet Borggreen, Ulva Ugerup, Anne-Pia Godske og Kaffe Fassett.


Quiltinderne er en lille gruppe som Reina Nielsen, Dorthe Jollmann og jeg oprettede med det formål, at sy quilts over samme emner.

Vi har nu besluttet at åbne webshop, hvorfra vi vil sælge opskrifter primært indenfor patchwork. Læs mere på www.quiltinderne.dk


Hvorfor navnet Krattequilt?

Kratte var min hest i årene 1991 - 2011 og han fik en stor betydning i mit liv.Alle de oplevelser vi fik sammen er stadig nogle af mine bedste minder.


Orri har erstattet Kratte og han giver mig den samme dybe glæde ved livet, når vi rider en tur i skoven

Klik på et foto og forstør billederne